Últims videos

Qui som

Icestorm va ser fundat l’any 2006 a Riells del Fai ( Barcelona ). Actualment els membres que composen la banda son : Marc Storm ( Vocalista ), Alex Martínez ( Baix i coros ), Jaume Roca ( Guitarra principal i coros ).
L’estil d’Icestorm ha evolucionat molt desde els seus inicis, i actualment i de forma constant el death metal melòdic amb temática èpico-històrica és l’estil que ens defineix. Entre les bandes que podem tenir com a referència hi hauria Blind Guardian, Amon Amarth, Bolt Thrower, Turisas, Lamb Of God i Windir
La temática de les lletres en els dos darrers àlbums ha estat de caire històric. Fent referència a les sagues vikingues Islandeses en l’àlbum Saga 2019, i a les creuades del nord, en el darrer álbum The Northern Crusades.
Actualment, Jaume Roca és també guitarrista al grup de metal Siroll i Marc Storm vocalista al grup de folk metal Drakum.

Saga a spotify

THE NORTHERN CRUSADES

Aquí teniu l'obra d'art del que serà el nostre proper disc, The Northern Crusades, que veurá la llum el 24 de febrer, la promoció del qual estará a càrrec de Bloodfiredeath.

Feed